Saturday, July 30, 2011

Assalamualaikum...dan selamat berpuasa....!!!!


Wah hehehe bertemu lagi kita di blog yang lama sudah aku x tengok...x update dan macam-macam lagi la.....aku pun x tau kenapa.....mungkin terlalu sibuk sehingga nak tengok blog ni pun susah....adoi...sedangkan ada lagi yang sibuk, bole ja post cerita-cerita baru....aku pula x bole?? ish2.... apalah....

ok disini...saya Epal Faezah..ingin mengucapkan Selamat menjalani Ibadah Puasa...yang akan tiba dalam masa yang x lama lagi....semoga apa yang kita usahakan,kita laksanakan, ibadah kita, akhlak kita dan sebagainya, Allah swt terima...insyaallah....


heehhe....comelkan pic kat atas tu...hihihiih.....saja ja...jangan risau pada semua kawan-kawan n teman-teman blogger....saya akan aktif menulis semula...insyaalllah..... saya cuba untuk aktif menulis kembali.....jangan segan2 baca entry2 yang terbaru ihihiihih.....insyaallah...!!!

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA!!!......




2 comments:

UnaChenta said...

Salam Ejah..akhirnya ada juga post baru heheh...selamat berpuasa ejah..jangan tidur seja nanti huahuahua..

nashanadz said...

Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak, menunaikan ibadah puasa, dan selamat berbuka nanti! ^^,

Related Posts with Thumbnails